Mezőberény környéke

Mezőberény környéke

    Szlovák Evangélikus Templom
    Német Evangélikus Templom
    Református Templom
    Orlai Petrich Soma Gyűjtemény
    Bodoky Károly Vízügyi Múzeum
    MEZŐBERÉNY KÖZELÉBEN FEKVŐ TELEPÜLÉSEK ÉS AZOK NEVEZETESSÉGEIK:
    Köröstarcsa (7km. távolságra):
    Kishajó Kikötő
    Ligeti tó
    Koronglövő Lőtér
    Népi Kulturális Öko centrum és Tájház

Békéscsaba (20 km. távolságra):

    Árpád Fürdő
    Jókai Színház
    Csabagyöngye Kulturális Központ
    Sétálóutca
    Munkácsy Mihály Múzeum
    Szlovák Tájház

Szállás Mezőberényben? Jó választás!Ha valakit hazánk látnivalóiról kérdeznek, elsőként általában nem Mezőberény és környéke ugrik be. Pedig ez a terület méltatlanul kap kevés figyelmet, mert rengeteg látnivalót tekinthet meg és izgalmas programon vehet részt, ha nyaralásához a szállását Mezőberényben foglalja le.

Mezőberény Gyulához és Békéscsabához is közel helyezkedik el, aki hozzánk látogat, annak érdemes ebben a két városban is körülnéznie. Talán nem kell bemutatnunk a Gyulai Várfürdő és AquaPalotát, ami egy több, mint 6000 négyzetméteres komplexum, ahol kicsit és nagyok egyaránt kipancsolhatják magukat. Érdemes meglátogatni a Várkilátót és a Vármúzeumot is, valamint a Szűz Mária Kegy- és Emléktárgyak Gyűjteményt. Szállásunk Mezőberényben tökéletes kiindulópontja egy békéscsabai kirándulásnak is, ahol a gyönyörű Munkácsy Múzeum, a Munkácsy Emlékház és az Evangélikus Nagytemplom várja az érdeklődőket.

Utazzon idén különleges helyre, foglalja le szállását Mezőberényben már most! Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Értékesítés:+36 20 931 4041
Recepció:+36 66 401 670
E-mail:info@piknik-park.hu
Elérhetõségek
Youtube
Blogger
Twitter
Tweet