Piknik Park Panzió Mezőberény

szállás, táborok, családi események, céges rendezvények
A mezőberényi Piknik Park 1600 négyzetméteren terül el. A Szabadidőközpont minden igényt kielégít, ha táborozásról, aktív pihenésről, kikapcsolódásról van szó! A terület szépségét fokozza a bejárattól jobbra elhelyezkedő rózsakert, középen szökőkúttal.

Jobb oldalt a rózsakert mögött, a Park területén található Mezőberény város zeneiskolája, majd az ebédlő, melyhez egy szabadtéri kemence is tartozik, melyben a vendégek kedvükre süthetnek, főzhetnek.

A 2013-ban kialakított Szabadidő Központ 73 főt tud elhelyezni kettő és négy fős szobáiban. A szálláshely egyaránt alkalmas kisebb vagy nagyobb csoportok és családok fogadására. Az étkezés megoldására egy melegítő konyha, 80 férőhelyes ebédlő áll rendelkezésre, de a szállóvendégeknek lehetőségük van a szabadtéri kemencékben, sütő-főző helyeken saját maguknak is elkészíteniük ételeiket. Vendégeink aktívan is eltölthetik idejüket, hiszen van futball-, kosárlabda-, strand-röplabda pálya, trambulin, kültéri ping-pong asztalok, gokartok, csocsó, billiárd is. A Szabadidő Központ füves szabad területe további szórakozási lehetőséget biztosít. A recepció emeleti részén a konferencia terem helyezkedik el.

Népszerű Akciós ajánlataink

Kérjen személyre szabott ajánlatot vagy foglaljon szállást most

Miért a Piknik Park Panzió Mezőberény!?

PET-falu Mezőberény

Egy egész falut épített fel PET-palackokból az Összefogás a Tisztább, Humánusabb, Élhetőbb Településért, azaz az ÖTHÉT Egyesület Mezőberényben.

Az újrahasznosításnak ezzel a különleges formájával a szervezők azt szeretnék elérni, hogy a környezettudatos szemlélet már gyermekkorban kialakuljon.

Az öko-tábor megnyitó napján játékos programokkal várták a gyerekeket, de felszentelték a PET-falu templomát is.

Képgaléria Pet-palack falu

5650 Mezőberény, Tessedik Sámuel tér 1.

Értékesítés: +36 20 931 4041 - Recepció: +36 66 401 670

Search